2009. december 30., szerda

Szereplők 1.

Hope Stevens/Blackmoon



Név: Hope Stevens/ Blackmoon
Kor: 16 éves.
Kinézet: Hosszú, sötét barna haj. Szeme barna, szinte már fekete. Ha ideges lesz vagy izgatott a szemei ezüstössé válnak.
Fajtája: Vardím vámpír (hercegnő) kiválasztott.
Képességei: A legerősebb vámpír a világon. Képes a négy természeti elemet irányítani, emellett még gyógyító is. Néha képes átérezni a hozzá közel álló személy érzéseit, fájdalmát. Nioval különleges kapcsolata van, ezért képes a gondolatátvitelre.

A történet főszereplője. Halandók között nevelkedik, amíg rá nem talál egy nyomkövető vámpír (Darius). Miután bekerül a Holdfény Akadémiára, nehezen kezdi kiválasztottként az életét. Különleges képességei (a négy természeti elem irányítása) mellett újak is jelennek meg. Gyógyítani is tud. Gondolat átvitellel képes kommunikálni Hanioval a fél vérfarkassal. Később kiderül, hogy a Vardím vámpírok legősíbb családjának utolsó leszármazottja, így ő a hercegnő. A Volturi vadászik rá, és minden alkalmat meg is ragad ezért. A Cullen klán jön a védelmére, de ő ezt eleinte nem nézi jó szemmel. Nagyon jó barátságba kerül Gabrielle és Gina Stone-nal. Jó barátai még Holly a gazdag kiválasztott lány, Noah és Shadow. Dimur kiválasztottak, akik arra hívatottak, hogy a kiválasztottak életét védjék. A történet során Hope megismerkedik a rejtélyes morával: Damussal, aki sok titkot rejteget a lány múltjáról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése